stanivukovic 750x480 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
Kurbani 2021

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković odgovorio je djeci predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika – Igoru i Gorici – koji su danas naveli broj kompanija čiji su vlasnici te im je poručio da “tako mogu još samo godinu dana”.

“Gospodo, vaše firme nisu samo ono što je na vašem imenu i prezimenu. Vaše firme su i one na vašim zetovima, kumovima, sestrićima i povezanim licima na kojima se vode. Takvih ima i više od 70, jer ste privatizovali ovu zemlju, ali tako možete još samo godinu dana“, napisao je Stanivuković na Twitteru.

Podsjetimo, Gorica i Igor Dodik obratili su se građanima i medijima saopštenjem za javnost u kojem su naveli tačan broj kompanija čiji su vlasnici, a nakon informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

U saopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije “Agape” Banjaluka, “Agro voće” Aleksandrovac i “Global Liberti” Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika “Fruit eko” Gradiška i “Global Liberti” Laktaši.