STARI SAT: Najava dešavanja tokom sedmice

Nakon što je proteklog vikenda na ogromno zadovoljstvo velikog broja zeničke javnosti otvoren Stari sat, nova vlasnička postava osim enterijerskih promjena najavila je mnoštvo drugih inovacija. Upravo će sedmica koja je pred nama posvjedočiti ove najave, budući da su za sve Zeničane i Zeničanke željne dobrog provoda obezbijedili svirke od srijede do nedjelje.

Naime, u srijedu će mnogobrojni posjetioci uživati u događaju ‘Karaoke sa Đenom’, a što će definitivno oduševiti sve one koji odluće posjetiti Stari sat. Osim odličnog provoda i interesantnog događaja, organizatori su obezbijedili i vrijedne nagrade iznenađenja za prva tri mjesta.

Narednog dana Stari sat upriličit će živu svirku Erko&Mozart benda, a koji su proteklog vikenda priredili odličan provod za sve one koji su svjedočili nesvakidašnjem događaju u Starom satu.

Petak je rezervisan za NO WOOFER band, koji će nastojati svojim jedinstvenim interpretacijama opravdati povjerenje svih onih koji odluče vikend izlazak provesti u Starom satu.

Subota će ponuditi do sada neviđen provod, budući da će sve posjetioce oduševiti EX YU repertoar muzike koja će biti emitovana tokom cijele večeri. Valja istaći kako će tokom cijelog mjeseca aprila, svake subote, Stari sat upriličiti akciju točenog piva i to 0,3l – 1,5 KM, a 0,5l – 2,50 KM, a što je još jedan od razloga da uživate u subotnjem izlasku upravo u Starom satu.

Nedjelja će također ponuditi svirku koja neće nikoga ostaviti ravnodušnim, budući da će za odličan provod biti zadužen Brko, a koji priređuje isključivo najbolje svirke u gradu.

Uvjereni smo kako ćete biti dio mnogobrojnih dešavanja u Starom satu, a valja istaći kako tokom svih dana događaji startaju u 20.30 sati, dok će odličan i nezaboravan provod trajati do 23.30 sati.

Prethodni članakTREBATE POSAO: Fast food King zapošljava, potrebna radnica
Sljedeći članakLIJEČNICI TVRDE: Uz ovo jednostavno rješenje više nikada nećete patiti od PMS