Starleta sa zatvorskim stažom u rijalitiju priprema “kolegice” za robijanje: Tamo nema vještačkih trepavica, frizure….

30 18

Srbijanska starleta Nina Prlja u fokus medijske pažnje dospjela je kada je uhapšena 2016. godine u Dubaiju zbog pokušaja krijumčarenja kokaina u Ujedinjene Arapske Emirate.

Ona je u pritvoru bila četiri mjeseca, nakon čega je u kućnom pritvoru provela još godinu.

Nakon toga riješila je da stekne slavu i priča o svojim djelima, te je ušla u rijaliti “Parovi”.

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli vjerovati šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjoj cimerki do detalja objasnila kako je izdržala pritvaranje.

– Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema vještačkih trepavica, frizure, štikli, bunde… Tamo je zimi mnogo hladno, a ljeti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vrijeme šetaš i radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenirke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari – ispričala je Nina i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres:

Copy

– Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi!

Inače, Nina Prlja je tokom boravka u zatvoru još jednom dospjela u medije, jer ju je jedna zatvorenica pretukla.

https://www.instagram.com/p/CDrVA3QBmjB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
Prethodni članakKrizni štab FBiH izdao dodatna uputstva za studentske domove u FBiH
Sljedeći članakMobiShop Zenica: Potreban trgovac u prodavnici elektroničke opreme