Strast i Zodijak: Ova 3 znaka čeka velika ljubavna sreća u februaru!

kisa kisobran ljubav pixabay

Astrolozi kažu da će u ovom februaru, tri horoskopska znaka imati veliku sreću u ljubavi.

Bit će ovo sjajan period za sve Vage, Lavove i Blizance.

VAGA

Vage će u februaru imati mnogo harmoničnih i romantičnih trenutaka s partnerom. Svađe, razmirice i problemi iz prošlosti su iza vas i sada se možete opustiti i uživati u lijepim i spokojnim trenutcima s voljenom osobom.

Mnoge Vage će u ovom mjesecu imati više vremena za druženje sa prijateljima i s obitelji. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena za sebe i da razmislite što sve možete učiniti za sebe, a niste stigli do sada. Godio bi vam novi hobi ili nova zanimacija.

Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu s kojom imaju mnogo zajedničkih tema, lako se mogu javiti simpatije između vas.

LAV

Bit će ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. Osjećate se dobro, što će doprinijeti boljoj atmosferi u domu. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u veljači/februaru ništa vam neće djelovati nemoguće.

Idealno je vrijeme ako želite raditi zajedničke stvari ili poslove. U ovom mjesecu lakše pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica.

Lavovi će imati prilike da više izlaze i više vremena provedu s obitelji i prijateljima, a to će vam baš odgovarati. Bit ćete zadovoljni i opušteni.

Slobodni Lavovi uživaju u flertu i u udvaranju, ali i dalje niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci će u februaru imati priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o budućnosti. Moguće je planiranje vjenčanja ili početak zajedničkog života. Sigurni ste u sebe i svoje odluke i želite udovoljiti partneru.

Moguće je da ćete kupiti i zajedničku nekretninu. Ovaj period je bitan i za vas i za vašeg partnera, posebno ako želite proširiti obitelj.

Mnogi Blizanci će u februaru željeti poraditi i na odnosima s obitelji i prijateljima. Imat ćete više vremena za njih i sada je pravo vrijeme da svi budete na okupu.

Slobodni Blizanci ući će u romantični odnos s osobom koju su davno upoznali. Veze započete u februaru mogu biti duge i kvalitetne, piše Atma.