Screenshot 1 5 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Nakon preduge pauze usljed pandemije Corona virusa, pjevačica Emina Jahović održala je prvi koncert u Beogradu prethodne večeri. Pjevačica je pred nastup bila veoma raspoložena i pod blagom dozom treme, zbog mase ljudi koja je čekala da izađe na binu.

Prije nastupa obratila se medijima koji su došli da je podrže, a nezaobilazna tema je svakako bio odnos sa bivšim suprugom, Mustafom Sandalom, kao i njihovi sinovi koji su sada već veliki momci. Poznata po iskrenim odgovorima, Emina je i ovaj put objasnila sve što je interesovalo javnost, te je tako otkrila da sa ocem svojih sinova nema nikakvu komunikaciju, i da se već nekoliko mjeseci sude zbog alimentacije.

– Ja stvarno nisam tip koji je ikad bio, iz bilo kojih razloga, na sudu. Nikada nisam imala problema ni sa novinarima, niti bilo kim. Ovo je moralo tako biti – odgovorila je Emina na pitanje zašto je do toga došlo i dodala da joj je veoma bitno da njihovi sinovi ne osjete nesuglasice između roditelja.

S obzirom na to da su joj sinovi rođeni u Turskoj i da tamo odrastaju, interesantna je činjenica da Srbiju obožavaju. Kako kaže ponosna majka, iako fizički veoma podsjećaju jedan na drugog, Jaman i Javuz su karakterno potpuno suprotni.

– Moj stariji sin je potpuno naš, Jaman obožava Srbiju i pričamo na našem jeziku što nisam vjerovala da će se desiti. Mnogo voli Andriju Miloševića i Anđelku Prpić. Inače, ne prati turske serije i filmove, samo strane. Javuz je jutjuber i mali akademik, on se malo razlikuje – sa osmijehom je objasnila lijepa pevačica.