Stručnjak za plastičnu hirurgiju otkrio šta sve je Madonna uradila na svom licu

Stručnjak za plastičnu hirurgiju otkrio šta sve je Madonna uradila na svom licu

Madonna je nedavno šokirala obožavatelje “čudnim” novim izgledom koji je, čini se, rezultat plastičnih operacija i kozmetičkih zahvata.

Sada stručnjaci koji pomažu klijentima da održe mladalački sjaj govore o tome šta je Madonna vjerovatno uradila.

“Izgleda kao da je Noć vještica došla malo ranije. Sada ima pretjerani ‘V’ oblik lica”, rekao je plastični hirurg Ramtin Kassir.

Droktor Ehsan Ali, izvršni direktor Beverly Hillsa Concierge Doctor and Urgent Care naveo je sve zahvate za koje vjeruje da je Madonna uradila na svom licu.

“Kada sam prvi put vidio objavu, kao i mnogi drugi, i ja sam bio veoma iznenađen kako je Madona izgledala”, naveo je.

Doktor vjeruje da je Madonna zapravo otišla pod nož kako bi postigla svoju novu estetiku.

“Sigurno je imala facelifting. Možete vidjeti kako joj je koža povučena i zategnuta, bez opuštene kože i bora. Lifting također mijenja oblik vaših očiju, što možete vidjeti na slici, njene oči izgledaju ‘povučene unazad'”, dodao je.

Također, napominje da misli da je pjevačica imala rinoplastiku, sa čime se Kassir – koji je jedan od holivudskih doktora rinoplastike – slaže, napominjući: “Nos izgleda preusko sa šiljastim vrhom.”

On dodaje da je Madonna također dobila botoks – toksin koji se koristi za smanjenje bora – na nekoliko različitih područja lice.

Droktor Ali vjeruje da su Madonnine jagodice “potpuno drugačije” nego kada je bila mlađa i da izgledaju “mnogo istaknutije”, za što on misli da su rezultat filera.

Kasir dodaje da Madonnini obrazi izgledaju “previše visoko”, tvrdeći da je očigledno radila filtere zbog njihovog punašnog izgleda.

Još jedna zahvat zbog koje Madonna može izgledati neprirodno je hirurški život obrva, kaže saradnica ljekara, dodajući da se nada da će se to vremenom “srediti”.

Kasir se slaže da je ovaj postupak uočljiv zbog kose koja izgleda pomaknuta “nazad”.

Klix

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE