AUTOR: H.D.
DATUM: pro 9, 2021 @ 9:00
KATEGORIJA: Regija / Vijesti

Brucoš Mašinskog fakulteta u Nišu, Milovan G.(18) nalazi se u stabilnom zdravstvenom stanju u Univerzitetskom Kliničkom centru nakon što ga je za sada nepoznata muška osoba dva puta ubola u stomak. Milovan radi u jednoj trafici u Ulici Dimitrija Tucovića, u blizini Željezničke stanice.

Momak je oko pola tri noću izašao da poreda neku robu u frižiderima, kada je prišao muškarac sa kapuljačom i bez riječi ga ubo dva puta u stomak. Kada je Milovan pao, razbojnik je ušao i oteo iz trafike oko 160 ili 170.000 dinara – rečeno je u istrazi.

Naselje Komren se moli za zdravlje ovog momka koga svi znaju kao čestitog i vrijednog komšiju.

– Ne znam šta da kažem, i supruga i ja smo van sebe. On tamo radi oko mjesec i po dana, mada smo mi bili protiv da radi tamo treću smenu, ali sada to nije bitno. Htio je da ima tu dodatnu zaradu. Čuo sam se s ljekarima i kažu da je u stabilnom zdravstvenom stanju i to nam je sada najbitnije – prokomentarisao je njegov otac u neobaveznom razgovoru s novinarima, a kome zbog cijele situacije nije bilo do priče.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Policija traži muškarca koji se odlučio na ovakav monstruozan čin, a koji je imao pored kapuljače na sebi i crnu jaknu.

– Pacijent ima povrede abdomena koje su hirurški sanirane. Postoperativni tok je dobar. Svjestan i komunikativan, hemodinamski stabilan, nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju – rečeno je u UKC.

Na trafici gde se sve dogodilo, nisu bili raspoložni da kažu da li su u ovom dijelu Niša česti napadi na radnike trafika, a što tvrde radnici lokala u okolini.

LIDER