Portal 072info

Sudbina bolesne djece u rukama Zeničana: Prikupljanje potpisa za izgradnju Roditeljske kuće još danas i sutra!

Zeničko Udruženje “ZADA”, na čelu sa osnivačem Zilhom Nadžak, u saradnji sa TPO fondacijom, ovih dana intenzivirano radi na inicijativi da Zenica, konačno, dobije “Roditeljsku kuću”.

Kako bi ova inicijativa dobila svoj sretan epilog, neophodna je i podrška građana Zenice, za koju u udruženju “ZADA” vjeruju da neće izostati.
 

  • Potrebno je prikupiti 5.000 potpisa građana, a mi smo optimisti da podrške sugrađana, za ovako značajan projekt, neće izostati. Kada prikupimo potpise, slijedi podnošenje inicijative na Skupštini ZDK, te puni zamah u realizaciji projekta  – kaže Nadžak.

Pozivaju se svi građani Zenice da podrže ovu inicijativu i da već danas daju svoj potpis podrške. Info štand udruženja “ZADA” možete pronaći na potezu od Kamenitog mosta do RK “Bosna”.

Valja istaći da se potpisi prikupljaju još danas i sutra, zbog čega je itekako potrebno da Zeničani već danas pokažu društvenu odgovornost i omoguće bolesnoj djeci da imaju blizinu svojih roditelja, odnosno da Zenica dobije kuću za roditelje oboljele djece iz cijeloga Kantona.

Prikupljanje potpisa počelo je 16. septembra i traje još danas i sutra, u terminu od 10 do 17 sati.

Podijelite članak
  • 297
    Shares

Počitajte još

Udruženje “ZADA” Zenica: Predavanje za žene i radionice za djecu u Orahovici

Redakcija

ZENIČANI, PODRŽITE IZGRADNJU RODITELJSKE KUĆE: Prikupljanje potpisa od 16. do 20. septembra

Redakcija

Udruženje “ZADA” Zenica: Predavanje u Donjoj Vraci “Prevencija i zaštita zdravlja žena”, svi ste pozvani!

Redakcija