Portal 072info

Superheroji iz Zenice: “Leptir bez krila” ostvario još jednu pobjedu, slijedi i nagrada

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dječaka Ismaila Zulfića, “Leptira bez krila” kako ga od milja svi poznaju, plivačkog superheroja iz Zenice koji je proteklog vikenda ostvario još jednu pobjedu na regionalnom takmičenju u Zadru i njegovog trenera Amela Kapu ugostio je danas ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić.

Osmogodišnji dječak, član Plivačkog kluba “Spid” Sarajevo, savladao je konkurenciju u takmičenju na 50 metara leđno i time donio još jednu pobjedu svom klubu i BiH.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Ponosni smo na vaše uspjehe i rezultate, ali i sve ono što klub radi i po čemu je jedinstven u BiH i šire. Naša je obaveza da vam kreiramo uvjete za rad i pružimo podršku jer vi zaista jeste jedinstveni po mnogo čemu, naši najbolji reprezenti u svijetu i najsjajniji dio naše bh. stvarnosti”, rekao je ministar Kurić ovom prilikom. Najavio je da će Ministarstvo nastaviti podržavati rad PK “Spid” ali i novčano nagraditi ovog sjajnog dječaka. Zaželio mu je još mnogo sportskih uspjeha, kao i njegovim drugarima.

Za ovog uspješnog dječaka nema predaha. Nakon Zadra, putovat će u Sloveniju, gdje ga očekuje novo takmičenje, naveo je trener. Ne krije da s nestrpljenjem očekuje da i tamo pokuša isplivati prvi.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

U znak zahvalnosti na kontinuiranoj podršci Ministarstva ovom klubu ministru Kuriću je ovom prilikom uručena zahvalnica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radiosarajevo

POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 1.2K
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6