AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Internet / Zabava

Na internetu je osvanuo dirljiv video koji prikazuje razgovor dvoje ljudi, Kourtney i Leonarda, nakon prekida. Leonard je prevario Kourtney više puta te ga je ona napustila radi toga.

Nakon što je prošlo određeno vrijeme poslije prekida, bivši par se našao oči u oči i suočio s pitanjima koja su im ostala u glavi.

Djevojka ga je prvo upitala šta je napravio, na što je on odgovorio “Sve”.

“Kao naprimjer?”, nastavila je.

“Seksao sam se s drugim curama. Napravio sam sve”, odgovorio je.

Par se upoznao na fakultetu, a dečko se prisjetio kako joj se prvo nije sviđao na što se ona samo nasmijala. Nakon nekoliko godina sreli su se opet, kada su oboje uselili u isti stambeni kompleks. Od tada su bili zajedno svaki dan i postali najbolji prijatelji.

Kourtney je rekla da je vidjela slike drugih cura na njegovom mobitelu i kada bi ga pitala o tome on bi rekao da je ne vara i lagao joj. Kasnije je priznao i obećavao da će prestati, no to se nije dogodilo.

Kourtney je dalje otvorila dušu i prisjetila se kako je jednom otišla u njegovu sobu i zatekla ga s drugom djevojkom. “Ti si mi tada rekao da odem”, prisjetila se kroz suze i rekla da se tada vratila u svoju sobu i plakala cijelu noć.

“Zašto me nisi jednostavno ostavila?”, upitao ju je.

“Ne znam, bila sam glupa”, odgovorila je Kourtney.

Nakon toga ga je pitala koliko ju je puta prevario, na što je on rekao da ne zna i da nije brojao. Nakon ovog odgovora Kourtney se ustala sa stolice jer se morala primiriti.

Kada se vratila nazad, pitala ga je zašto je to radio, na što je Leonard odgovorio da se “nije mogao obvezati” i da je bilo do njega, a ne do nje.

“Ponekad nismo bili na istoj stranici”, nastavio je, s čim se Kourtney složila.

“Ništa nisi mogla napraviti drugačije, bila si dobra djevojka”, rekao je Leonard.

Courtney mu je rekla da mu je oprostila jer je on njen najbolji prijatelj, a on joj se izvinio još jednom i izjavio kako se nada da će u budućnosti biti dobri prijatelji.

Sada žive u drugim državama i čuju se redovno, a mlada djevojka je osvojila srca mnogih na društvenim mrežama.

fokus.ba