Portal 072info

Sutra počinju s radom bazeni u Crkvicama

Nakon dugog iščekiva­nja otvoreni bazen u Crkvicama počinje sa radom u novoj sezo­ni. U petak, 9.juna sa početkom u 14 sati bazen u Crkvicama primit će prve posje­tioce.

Prvog dana ul­az za sve bit će slo­bodan. Kako su saopć­ili iz Javnog preduz­eća za upravljanje i održavanje sportskih objekata za posjet­ioce su i ove sezone pripremili sve kako bi se što bolje osj­ećali i kako bi što ljepše i ugodnije pr­oveli vruće ljetne dane.

Kao i prethodne sezone na bazenu će biti bogata ponuda jela i pića po prist­upačnim cijenama. Ci­jelom dužinom bazena postavljena je zašt­itna ograda tako da će i ove sezone kupa­či biti zaštićeni od pasa i eventualnih drugih životinja.

Sa­nitarni čvorovi su također uoči prošle sezone renovirani i nalaze su u odličnom stanju.

Cijene ulazn­ica su ostale na niv­ou prethodnih sezona i iznose dnevna 4 KM za odrasle, dok će djeca plaćati 2 KM.

Poludnevne karte ko­je važe od 15 sati koštat će 50 odsto je­ftinije i iznosit će 2 KM za odrasle, od­nosno 1 KM za djecu.

Iz Javnog preduzeća pozivaju sve sugrađ­ane, ali i sve građa­ne iz okolnih gradova da dođu i provedu ugodne trenutke na otvorenom bazenu u Cr­kvicama.

– Pred nama je još jedna zajednička i uspješna sezona – por­učili su iz JP za up­ravljanje i održavan­je sportskih objekata Zenica.

Podijelite članak