Suzana Mančić o udvaračima: Ne treba porše, nekad je i buket cvijeća dovoljan

Suzana Mancic 696x392 1

Veliku slavu voditeljka Suzana Mančić stekla je upravo u okviru igre na sreću i postala zaštitno lice, pa je i danas mnogi pamte kao “loto djevojku”.

Njena ljepota očarala je sve, te se i danas veoma često sjeti kako su joj se mladići svakodnevno udvarali.

  • Prilazili su mi ljudi na ulici, kako da nisu. Slali su mi pisma i tražili da namjestimo igru, pa da podijellimo novac. Oni kojima se stvarno sreća osmjehnula mi se nisu javljali. Jedne godine, u jednom mjesecu, tri dobitka su bila i odjednom se dižu kuka i motika i to je jedina prilika da sam ja bila u glavnom Dnevniku, a nakon toga sam bila u jednoj emisiji u Makedoniji. I tad su se pojavila ta trojica koji su dobili nagrade i nose mi ogroman buket cvijeća i tu smo se upoznali i ćaskali. I zamislite molim vas, kada se sve to završilo oni daju organizatorki račun za cvijeće koje su kupili. Sve u svemu, nikada nisam očekivala nagrade od dobitnika, ali se ne bih bunila za neki buket cvijeća, parfem, ne mora da bude Porše ispred kuće – ispričala je Suzana u emisiji.

Oduvijek je bila vrijedna i uporna žena i nije čekala da joj novac padne sa neba,već je vrijedno radila. Uprkos ogromnoj popularnosti koju je stekla, tokom uspješne karijere trudila se da ostane skromna i prizemna.

  • Oduvijek sam voljela da radim. Kupila sam kuću, mijenjala sam automobile. Jednostavno sam mnogo radila, pa nisu mi padale pare sa neba, ali nikada se nisam pravila važna, jednostavno sam uvijek uživala u poslu i svom životu. Najvažnije mi je bilo što sam imala novca uvijek da sebi ispunim svaku želju, ali i da obradujem svoje najbliže. Eto ja sam tako shvatala oduvijek svoju popularnost. Sjećam se završim turneju i dobijem dosta para, dođem kući i usred noći probudim majku i uzmem onaj but para i bacim onako sve i onda se smijemo, cičimo i skupljamo sve. To je takvo vrijeme bilo – istakla je Mančićeva.
Prethodni članakUŽAS U BIH: Pronađena tijela mrtvog bračnog para u porodičnoj kući 
Sljedeći članakPokrenut apel za Rijada kojem je potrebna transplantacija bubrega