SVAKE DRUGE NEDJELJE SAM NA INFUZIJI: Voyage se boji da ovako nastavi

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Miljenik balkanske omladine Mihajlo Veruović poznatiji kao Voyage bio je gost na promociji novog albuma Darka Lazića. Njih dvojica su već sarađivali snimivši veliki hit “Pismo”, a mlađahni reper je došao da podrži svog kolegu.

Voyage je istakao da Darka Lazića poznaje već dvije tri godine od kada su postali dio istog producentskog tima i da je rado došao na promociju da ga podrži.

Pošto važi za jednog od najpopularnijih izvođača, komponuje za sebe i za druge, a otisnuo se i u glumačke vode, svi se pitaju kako to postiže.

-Evo, upravo sam došao sa 12 sati snimanja treće sezone serije u Klinču, tako da sam direktno došao na promociju. Postižem tako što svake druge nedjelje primam infuziju i dobro organizujem sopstveno vrijeme – istakao je Voyage.

On je istakao da i dalje voli više muziku nego glumu, a na pitanje da li se plaši za sopstveno zdravlje zbog brzine tempa kojim žive rekao je:

-Mlad sam i dalje upijam sve. Jedino se bojim da ako nastavim sa ovim tempom kako ću da izgledam sa 35 godina – istakao je Voyage koji svake druge nedjelje ide na infuziju.