SVAKE SRIJEDE: Latino Nights @ The Boom Boom Room

Podijelite vijest

The Boom Boom Room definitivno je unio pravo osvježenje kada govorimo o dešavanjima u gradu Zenici, te već garantovano nudi dobar provod vikendom. Kako se odmah na samom otvorenju The Boom Boom Room-a najavilo, ovo novo mjesto za odličan provod zeničke javnosti pobrinulo se da ni radnim danima ne bude izostavljena zabava.

Tako se večeras, a što će biti praksa svake naredne srijede, organizovalo Latino veče sa ritmovima salse, bachate i kizombe, a koje je uistinu oduševilo sve Zeničane i Zeničanke koji su odlučili provesti srijedu u drugačijem izdanju.

Sve one koji vole da se kreću u latino ritmovima i žele da zaplešu, te odluče posjetiti ovaj inovativni događaj u The Boom Boom Room-u očekuje dobra atmosfera, odlična muzika i najbolja zabava.

Pored navedenog, svi oni koji do sada nisu imali priliku da nauče plesne korake svake srijede također će biti upriličena i besplatna radionica, u periodu od 20.00 do 20.30 sati, a u kojoj će se učiti i demonstrirati plesni koraci.

Izgovor da ne budete svake srijede dio projekta ‘Latino nights’ ne postoji, stoga se vidimo već slijedeću srijedu u The Boom Boom Room-u.