“Svako neka vodi brigu o svom životu!” Dženan Lončarević iznenadio reakcijom usred razvoda

“Svako neka vodi brigu o svom životu!” Dženan Lončarević iznenadio reakcijom usred razvoda

Pjevač Dženan Lončarević razvodi se nakon 25 godina od supruge Samire Lončarević koja je otkrila da njen suprug već 15 godina ima ljubavnicu sa kojom je dobio i vanbračno dijete.

Lončarević se do sada nije oglašavao povodom razvoda, već je njegov advokat otkrio detalje spora, a sada je pjevač uradio nešto što je iznenadilo javnost. Naime, Dženan je reagovao na jedan komentar ispod njegove objave na Instagramu i time jasno pokazao da podržava stav žene koja je isti napisala.

– Ljudi, budite realni, nije vaše/naše da osuđujemo bilo koga radi njegovog privatnog života, nemamo to pravo. Pratimo ovog čovjeka zato što volimo njegovu muziku i to je jedino što bi trebalo komentarisati. Svako neka vodi brigu o svom životu, kako zna, umije i hoće – glasi komentar koji je Lončareviću očigledno prijao.

Dženan Lončarević (Foto: Instagram)

Podsjećanja radi, Samira je u svojoj ispovijesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dijete, a to su za “Blic” potvrdile i Dženanove komšije.

– Živim u Dženanovoj zgradi posljednjih pet godina i za to vrijeme on živi ovdje sa ljubavnicom. Tačno je da imaju dijete – otkrila je jedna stanarka zgrade.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE