2797847 sandra resic 2 ff 750x422 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 20, 2021 @ 13:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Sandra Rešić komentarisala je najaktuelnije događaje iz Zadruge, a onda je otkrila koliko je cijela situacija oko razvoda Dragojevića pogađa:-

NER FIT

-Ne možeš da se ne poistovetiš. Đedović nema empatiju kao ja, pa je sedam dana bio nervozan, stezalo ga u grlu Nervozan.Svake druge noći ga sanjam. Utiče na mene. Evo, i od Viki sam se odvojila, ne mogu da gledam nekog ko se svjesno tako. Želudac mi je juče igrao, mogla sam Marka da zgromim, da ga unakazim – govorila je Sandra.

– Ako se bude pomirila sa njim sad, ja progovoriti sa njom neću – rekla je MC Aleks.

– Ako mu ovo bude oprostila, od mene ne može da očekuje ništa. Dva mjeseca sam za njom išla kao majka. Govorila sam joj da bude ono što jeste. Juče se svađaju Dalila i Dejan, ovaj je rascopio, razdvojio joj usta… Ocjeni trenutak. Rekli smo joj, sutra opet isto, prekostura opet isto… Juče me Car napao nešto za Marka, Viki posijle svega: “Aha, sad se i ona nakačila za Marka”. Poslije svega. – pričala je Sandra.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Nema ona osjećaj za to – istakla je MC Aleks.

– Ja ne mogu ni da zamislim kroz šta je sve prošla i kakva je to trauma…  Prošle nedjelje ustaje i kaže i da onda misli da sam ja zaljubljena u Dejana. Ako si mi prijatelj, razumi, reci: “Milane, nije tako”. A ne kao hahaha – dodala je Rešićeva.

I njeno pravdanje Dalili… – govorila je MC Aleks.

– I ja ne mogu da pojmim da Marko može onako nekome da kaže… Ne mogu da pojmim. Nema opravdanja. Mi smo imali Boru, znao je zaista da bude ogavan i prema Milici i prema Neci, ali je njemu Neca u jednom trenutku uništio život – govorila je Sandra.

LIDER