SVE JE OK! Endi Schrotter snimio novi spot

SVE JE OK! Endi Schrotter snimio novi spot

get_slika_varijacija.php

Nakon što je mladi, talentirani plesač kojeg smo imali priliku gledati na Supertalentu Nove TV došao do finala i djelimično ostvario san da bude među najboljima u Hrvatskoj uskoro se odlučio za novi korak. Endi se posvetio pjevanju na što su svi pozitivno reagirali i dali mu maksimalnu podršku, pa je tako ovaj mladi talentirani Pakračanin postao najveća Teen zvjezda sa naših prostora.

Endijev prvi spot je bio za pjesmu “Atom” koji je bio velika senzacija. Svakim danom na Youtube kanalu brojke su prikazivale preko hiljade i hiljade pregleda, tako da je u samo nekoliko sedmica “Atom” došao do brojke od milion pregleda, a sada i premašio isti. Endi na ovom spotu nije stao, te se odmah posvetio snimanju novog, originalnijeg, ali i zahtjevnijeg spota. Riječ je o pjesmi “SVE JE OK!” na kojoj se radilo jako dugo, ali na kraju se sav trud isplatio.

Endi kaže da su mu njegovi fanovi najdraži dio ovog posla, pa je tako prije nekoliko dana usrećio jednu bolesnu djevojčicu čija je želja bila da upozna Endija, te dobije famozne ENDISICE. Nije mogla da vjeruje, ali Endi se zaista pojavio na njenim vratima sa pregršt poklona namjenjenih upravo njoj. Na ovaj način on je usrećio osobu kojoj je osmijeh na licu bio prijeko potreban.

Pogledajte spot za pjesmu “Sve je OK!”:

Mi Endiju želimo mnogo sreće u nastavku karijere, te se nadamo uskoro cijelom albumu i velikoj turneji mladog pjevača.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE