Sve vrijeme pogrešno koristimo kuhinjski ubrus: Da li i vi stalak za njega držite na pultu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Stručnjaci za kuhinju pokazali su pravi način kako koristiti metalne držače za papirne ubruse u kuhinji, pokazavši u čemu smo svi godinama griješili. 

https://www.tiktok.com/embed/v2/7240065275188481307?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Favaz.ba%2Flifestyle%2Fdom-i-vrt%2F836259%2Fsve-vrijeme-pogresno-koristimo-kuhinjski-ubrus-da-li-i-vi-stalak-za-njega-drzite-na-pultu

Naime, jednoj mladoj ženi je dosadilo da drži metalni držač za papir na kuhinjskom pultu i da joj on svakodnevno pada kada želi da uzme komad papira, a uz to je zauzimao i mnogo prostora.

Zato je odlučila da riješi stvar. Iako je imala kuhinjski uređaj za koji je držač papira bio prikačen i naslonjen, pa je koliko-toliko mogla da kida papir bez problema, ona je pokazala daleko jednostavnije rešenje i zapravo pravu i smislenu upotrebu te, najčešće metalne, drške.

Žena je izbočeni kraj držača zakačila za policu, to jest viseći kuhinjski element, i na taj način olakšala način uzimanja papirnog ubrusa.

Milioni ljudi širom svijeta ostali su oduševljeni tim trikom pokazavši da je sve bilo samo u dosjetljivosti, kao i da je dodatak na stalku s razlogom tu.