Portal 072info

SVE ZA POBJEDU BIH: Igrači Nigerije konačno dobili nekretnine koje su im obećane

Osim riječi ohrabrenja Maigari je igračima donio i dokumentaciju od njihovih zemljišnih imanja koje su dobili nakon osvajanja Kupa nacija u Južnoj Africi, ali im još nikada nisu uručene

Uoči utakmice sa Bosnom i Hercegovinom predsjednik Nogometnog saveza Nigerije Alhaji Aminu Maigari hrabrio je Super orlove kako imaju svu podršku saveza i države, piše novinska agencija Patria. Maigari je igračima kazao da igrači budu sigurni da savez čvrsto stoji iza njih.

Maigari je rekao da je došao kako bi se uvjerili da većina Nigerijaca i dalje vjeruje u njih u utakmici protiv Bosne i Hercegovine. I osim riječi ohrabrenja Maigari je igračima donio i dokumentaciju od njihovih zemljišnih imanja koje su dobili nakon osvajanja Kupa nacija u Južnoj Africi, ali im još nikada nisu uručene.

Inače, ove nagrade obećao im je predsjednik Nigerije Goodluck Jonathan nakon njihove pobjede na posljednjem Kupa nacija.

– Čuli smo mnogo kritike protiv vas. Oni koji su govorili da ste najbolji na svijetu krirtikovali su vas nakon utakmice s Iranom. Ali, sigurna sam da će vas nakon subote opet slaviti – kazao je Maigari.

Nap.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box