Svetozar pripremio sahranu za ženu, kad su mu rekli da je živa krstom krenuo da tuče policiju

krst pixabay ilustracija
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Svetozar P. (50) iz jednog sela u opštini Koceljeva u Srbiji napao je policijske službenike koji su mu došli u kuću nakon što je prijavio da mu je supruga preminula.

Ali ona uopšte nije bila mrtva. To je tek početak priče koja nalikuje na film prepun crnog humora.

Svetozar i L. P. (64) živjeli su u vanbračnoj zajednici u njegovoj kući. Nakon što je mislio da mu je žena umrla, javio je to njenoj kćerki. Ona je obavijestila policajce koji su stigli u kuću s ljekarom iz lokalnog doma zdravlja koja je trebalo da potvrdi smrt, piše “Kurir“. 

ČITAJ JOŠ:  Ovo je vozač koji je poginuo u stravičnoj nesreći, kada je na kamion palo ogromno stablo, iza njega je ostalo troje djece

Kada su policajci i doktorica došli u Svetozarovu kuću, sve je bilo puno rodbine i prijatelja. Svi su mu izražavali saučešće zbog smrti supruge. Svetozar je pripremio već i kovčeg i krst. A onda, preokret.

“U kuću su već bili dopremljeni kovčeg i krst, sve je bilo spremno za sahranu. Jedan od policajaca prišao je Svetozaru kako bi obavio razgovor s njim, a doktorica je ušla u sobu u kojoj je ležala ‘pokojnica’ kako bi konstatovala smrt. Međutim, ubrzo se pojavila na vratima i rekla da je žena živa”, priča izvor, prenosi “Kurir” ovu nevjerovatnu priču.

ČITAJ JOŠ:  BiH: Jedna osoba poginula nakon pada s traktora, vozač uhapšen

Nakon toga i policajac je ušao u sobu i uvjerio se da L. P. diše i da je samo bila u nesvijesti. Policajac je ovu bizarnu situaciju mislio zaključiti tako što će ženu odvesti u dom zdravlja na pregled, ali Svetozar je u tom trenutku potpuno poludio.

“Umjesto da mu bude lakše što mu je supruga živa, Svetozar je tada dohvatio drveni krst koji je kupio za ženinu sahranui njime pokušao udariti policajca. Potom je prišao policijskom vozilu i tim krstom polupao stakla. Jedan policajac je povrijeđen”, objašnjava sagovornik.

ČITAJ JOŠ:  ZENICA Opljačkana kuća i stan

Kako se doznaje, policajci su savladali Svetozara nakon čega je, po nalogu tužilaštva, prebačen na psihijatriju.

GODISNJICA
MARKETING