AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Reper Stefan Đurić Rasta koji je nedavno izašao iz zatvora, otvorio je dušu za Pink.rs o temama koje zanimaju javnost.

– Super se osjećam, sada nadoknađujem što nisam mogao, super se osjećam – rekao je Rasta.

Na samom početku razgovora priznao je kako je završio u zatvoru.

– Bio je jedan lijepi oktobarski dan. Krenuo sam da se vidim sa Alenom Sakićem, na Dorćolu su naišli pripadnici MUP-a. Našli su mi to što su mi našli u donjem vešu, pa su izvršili upad u moj stan i tamo našli 557 grama. Cijela Srbija i Balkan znaju da sam ja to promovirao kao lijek, zalagao sam se za to. Kada si okružen ljudima koji se bave tematikom, zaboraviš da ovdje gdje živimo situacija nije takva. Svjetska zdravstvena organizacija isključila je to sa liste teških droga. Čekam da se to kod nas desi, da dođe do legalizacije. Ja sam shvatio koji je to zakonski problem – priča Rasta.

Krivi samog sebe.

– Ja ne volim da ulazim u spekulacije i govorim nešto što ne znam i nemam argumente. Niko tu nije kriv osim mene, što je bila takva situacija. Ja gledam da je to moralo da se desi – dodaje reper.

Reper otkriva kada će početi da nosi nanogicu i koja prava će imati.

Priznanje krivice

Reper ističe da svako treba odgovara za svoje postupke.

– Potpisao sam sporazum o priznanju krivice koji je sklopljen na godinu dana nanogice. Čekam da stigne i od tog momenta kreće služenje kućnog pritvora, računat će mi se i vrijeme koje sam proveo u pritvoru. Imat ću skraćenu mogućnost kretanja, moći ću u šetnju sat ili dva i kada dođe momenat da idem da radim – otkriva reper.