SVI STE DOBRODOŠLI: U nedjelju promocija Centra za strane jezike ‘Linguateam’

Sponzorisana objava

Zenica je postala bogatija za još jedan Centar za strane jezike, a koji je svojim stručnim kadrom i pažljivo definisanim cijenama izazvao veliku pažnju zeničke javnosti.

Novootvoreni Centar za strane jezike ‘Linguateam’ trenutno vrši upis za standardni i intenzivni kurs njemačkog jezika po GER-u: A1, A2, B1, B2, C1 i to po promotivnim cijenema.

Budući da svjedočimo velikom broju centara za strane jezike a koji daju vrlo površne informacije o svojim kvalifikacijama i stručnosti za učenje, Linguateam je odlučio svim zainteresovanim Zeničanima i Zeničankama u nedjelju upriličiti promociju i predstavljanje svog centra.

Osim što ćete saznati sve ono što je neophodno da znate prije nego krenete sa kursom, broju sati/časova, bićete u prilici upoznati i stručne profesore koji će zajedno sa vama i uz vas biti na vašem putu do savladavanja standardnog ili pak intenzivnog kursa njemačkog jezika po GER-u.

Osim ove činjenice koja ih itekako izdvaja od drugih, Linguateam svim svojim kandidatima omogućava popust u iznosu od 50 % na prevod dokumenta, budući da stručan kadar ovog centra sačinjavaju i dva stalna sudska tumača za njemački jezik što je još jedan od dokaza stručnosti i profesionalnosti kadra.

Dođite i saznajte sve što želite, nedjelja – 19. aprila, Trattoria Uno (RK Bosanka) sa početkom u 19.00 sati.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE