Portal 072info

TAJNE SE OTKRIVAJU: Tri poze za potpuno ludilo u seksu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Kada govorimo o seksualnim odnosima, o ukusima u spavaćoj sobi ne može se raspravljati, no kada su u pitanju muškarci postoje neke poveznice.
To nam je potvrdilo 800 muškaraca koji su u anketi odabrali poze u seksu koje najviše vole, žele češće upražnjavati s partnericom ili pak koje bi rado isprobali.
Časopis Men’s health napravio je veliku anketu u kojoj je sudjelovalo čak 800 muškaraca. Pitanje na koje su morali odgovoriti bilo je vrlo jednostavno, a ticalo se najintimnijeg djela – seksualnog odnosa.
Naime, muškarci koji su trenutno u vezi morali su odabrati poze u seksu po tri kriterija – one koje najviše vole, one koje bi voljeli češće upražnjavati te one koje bi rado isprobali.
Iako su odgovori bili vrlo različiti, neki su se vrlo često ponavljali. Želite li biti sigurni da vaš seksualni odnos s partnerom funkcionira savršeno možda je vrijeme da zaboravite na rutine iz spavaće sobe i upotrijebite ove podatke koji garantiraju veliki užitak za oba partnera.
POZE KOJE MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE:
– Doggy Style: Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ova poza, u kojoj muškarac diktira tempo, ima brojne varijacije na temu.
– Jahačica: Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči na njemu. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo.
– Misionarac: Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U ovoj pozi dominira muškarac.
POZE KOJE BI VOLIO ČEŠĆE UPRAŽNJAVATI
– Jahačica: Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru.
– Obrnuta jahačica: Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.
– Doggy Style: Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje.
POZE KOJE BI VOLJELI ISPROBATI
– Stojeći položaj: Muškarac stoji i podiže ženu u krilo, a ona mu omata noge oko struka. Ova poza može se izvesti puno lakše i to uz pomoć kuhinjskog elementa ili ormarića.
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME