saa 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Tara Simov varala je Nenada Aleksića Ša s bivšim verenikom Stefanom, prema riječima njenog bivšeg prijatelja.

Marko Đedović napominje da ima dokaze da je Tara redovno išla kod bivšeg dok je reper bio u rijalitiju. Prema Đedovićevim riječima, njihov odnos se završio burnom svađom, poslije koje je Tara Stefanu izgrebala automobil.

“Stefanova komšinica i prijatelji rekli su mi da su redovno viđali Taru kod njega u stanu, i to dok je Ša bio u “Zadruzi”. Kažu da je cijela zgrada odjekivala od njihovog seksa! Stefan je dobar momak, želio je da joj pomogne i da je promjeni, ali kad je vidio da od toga nema ništa, digao je ruke. Na kraju su se posvađali, posle čega je zatekao izgreban auto. Svi sumnjaju da mu je Tara uništila kola”, kazao je Marko u emisiji “Narod pita”.

On je podsjetio da je Tara neposredno prije diskvalifikacije iz rijalitija zvala upravo bivšeg vjerenika.

“Kad ju je produkcija odvela u Urgentni centar jer se pijana isjekla po rukama, krišom je pozvala Stefana. A tada je navodno bila u najvećoj ljubavi sa Nenadom”, ispričao je Đedović i dodao da Stefan nije jedini muškarac s kojim se Tara viđala:

“Dobio sam i prepisku između nje i Anđela Rankovića. Čim je izašla iz rijalitija, poslala mu je poruku: “Sad sam na slobodi, možemo da se družimo”. Ne znam kako Nenad ne vidi da je s njim samo zbog novca! Ona nema hljeba da jede, a ni gdje da živi, pa mu se uvalila.”

Ša i Tara su se pomirili u superfinalu “Zadruge 4”, a on joj je preko noći oprostio izlaske s Mensurom Ajdarpašićem, kao i objave o bivšim momcima Milanu Jankoviću Čorbi i Matiji Matijeviću.

Pored svih dokaza koji su mu predočeni, reper je nastavio da pravda Taru i ponavlja da je voli.

-Zamjerio sam joj neke stvari koje je radila dok sam bio u “Zadruzi”, ali i ja sam pravio gluposti. Ni njoj nije bilo lako dok me je slušala kako govorim da volim bivšu suprugu Ivanu. Te gluposti o Stefanu ne želim da komentarišem. Možda je bila kod njega u stanu jer nije imala gdje, ali sigurno nisu imali seks – tješi se Ša.