Portal 072info

Tarik Filipović otkriva hoće li se snimati nova sezona serije “Bitange i princeze”

Ekipa čuvene hrvatske serije “Bitange i princeze” u sastavu Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Mila Elegović, Hrvoje Kečkeš i Goran Kulenović okupila se nedavno povodom nepunih deset godina od snimanja posljednje epizode, a kako saznajemo postoji interes za nastavak snimanja. Na druženju je nedostajala njihova kolegica i prijateljica Nataša Dangubić koja je u seriji igrala ulogu simpatične Lucije Toč.

S obzirom da je fotografija, koju je ova glumačka ekipa objavila na društvenim mrežama, izazvala veliku pažnju i brojne komentare pratilaca, Filipović je za Klix.ba otkrio postoji li prilika za novu sezonu čuvene humoristične serije.

“Moram priznati da postoji interes da snimimo novu sezonu serije ‘Bitange i princeze’, svi smo za to. Zbog toga se iskreno nadam novim epizodama i druženjima”, poručio je Filipović.

Podsjetimo, serija “Bitange i princeze” počela je s emitiranjem 15. aprila 2005. godine, a posljednja epizoda prikazana je u martu 2010. godine.

Serija reditelja Gorana Kulenovića rađena je po uzoru na poznatu američku seriju “Prijatelji”, a osvrće se na život pet glavnih likova, Roberta Robija Kumerle, Irene Grobnik, Kazimira Kaze Hrasteka, Teodora Tea Friščića i Lucije Toč.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Klix.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 15
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME