Portal 072info

Tarik Filipović sa monodramom “Ćiro” gostuje u Zenici

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nova autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regiji i televizijske zvijezde Tarika Filipovića – “Ćiro”, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će premijerno izvedena 3. marta u rodnom gradu Miroslava Ćire Blaževića, Travniku, u Centru za kulturu, s početkom u 20 sati. Samo dan nakon Travnika, 4. marta, predstava “Ćiro” stiže i u Zenicu, ovoga puta rodni grad Tarika Filipovića, gdje će biti izvedena u Bosanskom narodnom pozorištu, u 20 sati.

Nakon ove dvije pretpremijere, predstava 10. marta stiže u Zagreb, gdje će biti izvedena u satiričkom kazalištu “Kerempuh”, matičnom kazalištu Tarika Filipovića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U središtu pažnje cjelokupne autorske predstave Tarika Filipovića – “Ćiro” nalazi se jedinstvena nogometna ikona – Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

“Ćiro” je Tarikov najnoviji i originalan autorski projekt, kojeg producira njegov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno, kroz period odrastanja i sazrijevanja. Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač, obarao rekorde popularnosti, pa ove dvije predstave slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ulaznice za predstavu “Ćiro” u Travniku, 3. marta i u Zenici, 4. marta već su u pretprodaji i mogu se kupiti na blagajnama dvorana!

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)