Tarik Filipović šokirao slikom na Instagramu

Popularni TV voditelj i glumac Tarik Filipović nije pretjerano aktivan na društvenim mrežama, a gotovo se nikada ne služi „čarima“ photoshopa pa je njegova današnja objava na Instastoriyu posebno iznenadila fanove.

Naime, voditelj se malo zaigrao s filterima pa ponosno pokazao rezultate. Riječ je o filteru koji pokazuje kako bi izgledali kada bi pretjerali s botoksom, filerima…

„Dragi moji, jednim bezazlenim filterom (ne filerom) htio sam vas zabaviti, a neke i jesam. Vas 99 posto prepoznalo je Ciganovićevog dvojnika, kopiju, brata blizanca, a to nije fer. Neven Ciganović je samo jedan, ali…“, našalio se Tarik.

On na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa snimanja, ali s vremena na vrijeme zna pokazati i neke privatne trenutke. Najčešće pozira sa suprugom Lejlom, a brojni pratitelji često komentiraju kako su jedan od najljepših parova na domaćoj javnoj sceni.

Podsjetimo, Lejla i Tarik sudbonosno ‘da’ izgovorili su 2007. godine, a službeno su započeli vezu samo godinu dana ranije. Supružnici su 2008. godine dobili danas 13-godišnjeg sina Armana, dok atraktivna Lejla iz prvog braka ima 16-godišnjeg sina Dinu.

IZVORStory.hr
Prethodni članakHadžialjević pita: Zašto “BH-Gas” gura Mađare?
Sljedeći članakFondacija za kinematografiju: Nemaju novca, traže pomoć od institucija