“Taxisti su mudri ljudi, jedan me u vožnji neki dan pita: Hoćete li ostati zajedno? Jer, ako se posvađate, nemojte mi ni na zeleno pokušati preći, nisam sigran da vas neću udariti autom!”

Podijelite vijest

Načelnik Općine Centar, Srđan Mandić, govorio je za Source portal.

Govorili smo o napetoj situaciji, navodnim neslaganjima unutar Trojke u Općini Centar, te njegovom evenutalnom opozivu, koji navodno, kako to prenose sarajevski mediji, pripremaju njegovi koalicioni partneri.

“Što se mene lično tiće, neće doći do raspada Trojke u Centru, ja sam svoju političku karijeru počeo u tadašnjoj Vladi Šestorke, koja je temelj svega što se desilo na lokalnim izborima i svega što se dešava danas unutar koalicije Trojke, govori Mandić i dodaje:

“Dino Konaković je moj drug, od vlade Šestorke smo napravili najpopularniju vladu ikada i kao prvoborac te priče ne želim prihvatiti da me neko optužuje da rušim Trojku. Želim da sve principe i govore koje smo tada utvrdili nastavimo i danas provoditi”, rekao je između ostalog Mandić u današnjem razgovoru za Source.

Da li će ostati principijelan do kraja, makar to vodilo novim neslaganjima u koaliciji, koja bi se u krajnjem slučaju mogla reflektovati i na njegov status u Našoj stranci”, saznajte u priloženom videu.

Pogledajte video OVJDE

Source


Podijelite vijest