TEGOBE SA SMJEŠTAJEM NA JADRANU: Tražila je apartman, pa od vlasnice dobila šokantan odgovor!

TEGOBE SA SMJEŠTAJEM NA JADRANU: Tražila je apartman, pa od vlasnice dobila šokantan odgovor!

Hrvatska državljanka ostala je šokirana kada je, u potrazi za apartmanom u kojem će tokom ljetovanja odsjesti sa svojom porodicom, dobila u najmanju ruku neprimjeren odgovor vlasnice

Pod naslovom Mediteran kakav je nekad bio na portalu Net.hr objavljen je mejl čitateljke koja se žali na lošu uslugu na Jadranu.

Naime, hrvatska državljanka ostala je šokirana kada je, u potrazi za apartmanom u kojem će tokom ljetovanja odsjesti sa svojom porodicom, dobila u najmanju ruku neprimjeren odgovor vlasnice apartmana.

Čitateljica ovog hrvatskog portala piše kako se mailom obratila jednoj iznajmljivačici apartmana na jednom otoku na srednjem Jadranu, zainteresirana za najam u periodu od 17.8. do 24.8. za dvije odrasle osobe, plus jedno osmogodišnje dijete. Upitala je li koji od apartmana raspoloživ i je li moguće dobiti fotografiju apartmana koji jest raspoloživ, kao i sliku pogleda s terase. Odgovor je šokirao.

“Imam puno apartmana i ne znam o čemu pričate. Dodatne slike nisu moguće, a i rijetko što je slobodno”, odgovorila je vlasnica apartmana.

Osupnuta odgovorom, čitateljica se zahvalila i odustala od najma. “Hvala Vam na ljubaznom odgovoru punom informacija, ne interesira me najam “apartmana” uz kojeg je nemoguće dobiti dodatne slike, sve mi je jasno”, odgovorila je.

Mislila je da je time priča završena, no stigao je odgovor iznajmljivačice.

“Otvorite trgovinu na oglasniku pa ćete vidjeti da baratam sa preko sto apartmana. Jako ste ljubazni turist, k’o i većina Hrvata. Vjerovatno bi na kraju žicali i popust, kao i većina s oglasnika, a umjesto 2+1 bi vas došlo cijeli tamburaški sastav i dovezli bi i kravu za mlijeko ujutro…”

Što drugo reći nego složiti se s nesuđenom turisticom: “Ovo je nevjerojatno. Nevjerojatno mi je da je uopće u prvom mailu odgovorila kako je odgovorila, ali ovo u drugom mailu je ponižavajuće. Žena me oprala kao mladog majmuna i balavicu. Nevjerojatno”.

Jeste li vi imali sličnih iskustava?

Net.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica