TESLIĆ: Djevojke maltretirale siromašnu vršnjakinju, gurale joj predmete u spolovilo i tjerale da jede plastiku

TESLIĆ: Djevojke maltretirale siromašnu vršnjakinju, gurale joj predmete u spolovilo i tjerale da jede plastiku
Ilustracija

Brutalan slučaj djevojačkog nasilja otkriven je ovih dana u Tesliću gdje su dvije djevojke uhapšene jer su seksualno zlostavljale treću djevojku.

Kako se neslužbeno moglo čuti, uhapšene su Diana Malić i Aldijana Đokić, a njih dvije se terete da su jednu poznanicu iz Teslića maltretirale na najgore moguće načine, pa je policija podnijela prijavu protiv njih dvije zbog sumnje u kaznena djela trgovine ljudima i zlostavljanje, piše Dnevni list.

Izvor blizak istrazi novinarima je rekao kako su Diana i Aldijana svoju žrtvu skidale do gola, tjerale je da ide u hladnu vodu rijeke Usore u Tesliću i na druge načine se iživljavale nad njom.

– Gurale su joj razne stvari u spolni organ, tjerale ju da jede plastiku, crtale joj svašta po tijelu. Tjerale su je da hoda gola, cijepale joj odjeću i takvu je slale kući. Sve su to fotografirale i snimale, a snimke su pokazivale svojim poznanicima – rekao je izvor blizak istrazi.

On je rekao novinarima kako su dvije osumnjičene svojoj žrtvi govorile kako će je prodati za novac, ako ne pristane skidati se i na ono što traže od nje.

– Govorile su joj: “Bolje ti je ovo nego da te prodamo pa da imaš seksualne odnose s drugima”. Ovdje je riječ o čistom iživljavanju obijesnih neodgojenih djevojaka. Diana je poznata policiji po nasilju i krađama – rekao je izvor upućen u slučaj.

Kako se saznaje, Diana Malić je još kao maloljetnica upadala u probleme sa zakonom, a nedavno je napala suca na Osnovnom sudu u Tesliću.

Što se tiče zlostavljanje djevojke, ona živi u siromašnoj porodici, a iz policije ističu da su čitav slučaj razotkrili i spriječili zahvaljujući svom operativnom radu.

Depo.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE