Tijana Ajfon: Cure se prodaju za flašu šampanjca

Tijana Ajfon: Cure se prodaju za flašu šampanjca

Starleta Tijana Ajfon gostovala je u emisji “Puls Srbije” na Kurir televiziji gdje je bez dlake na jeziku prokomentarisala djevojke koje izlaze po klubovima i primaju skupa pića od muškaraca.

Ona je naglasila da se nikada nije našla u situaciji da je neko napada zbog oblačenja, ali jeste da joj dobacuju muškarci.

– Ja imam takav stav, nikada se nisam našla u toj situaciji da me neko zbog oblačenja proziva ili da me napada. Sve je do žene i do ponašanja i do toga kako se predstavljaš. Ti možeš biti i go na ulici, a ako imaš stav ne može ti niko ništa – kaže Tijana i dodaje:

– Ima muškaraca koji reaguju kad se neko malo razgoliti, ali ima muškaraca koji mi dobace, ali ja im odgovorim. Neka me slobodno neko nekad prebije, baš da vidim ko to smije. Ljudi se nekada ophode prema meni kao da smo čuvali ovce zajedno. Svaka žena dobija nepristojne ponude, ali sve je u tome kako se ti postaviš – kaže Tijana Ajfon.

Tijana je izjavila da u klubu nikada nije prihvatila piće od nekog muškarca, jer se zna da je to dozvola da muškarac načini prvi korak.

– Ja kad sam u klubu, ne vidim ljude oko sebe. Ja nikada nisam našla muškarca u klubu, jer se on tamo ne nalazi. Dečko se ne nalazi u klubu, nikada nisam prihvatila piće, jer je to već prvi korak da muškarac može da priđe i da ti se obrati. U klub idem isključivo sa drugaricama – kaže Ajfonka koja smatra da roditelji prave veliku grešku kada puštaju kćerke da sjede sa promoterima.

– Problem koji roditelji prave je taj što puštaju svoje kćerke da sjede sa promoterima, koje je prodaju za flašu ekskluzivnog pića, nije problem kratka suknja. Klinke se sada prodaju za flašu pića – šokirala je Tijana izjavom.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica