Topalko: Od kćerke sam jedino tražio da se ne drogira

4 6 e1558892237737 750x511 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevač Milan Topalović Topalko, ispričao je u novom intervjuu za domaće medije, da je od kćerke Helene Topalović imao samo jedan zahtjev – da bude dobar čovjek i da se ne drogira.

„Mene medijski natpisi ne zabole, ja se samo spustim na taj nivo i uzvratim na isti način kako bih pokazao da me ništa ne dotiče. Što se tiče vaspitanja moje kćerke, bio sam dovoljno strog i dovoljno popustljiv. Od nje sam samo tražio da bude dobar čovjek, prijatelj, da ne laže, da ništa ne uradi drugome što ne bi volela da urade njoj. Zovem je “sine”, to znači da je izrasla u pravog čovjeka. Ona po prirodi nije bila maza, od malih nogu je bila prepuna energije, nikada je nisam gušio“, rekao je on za „24 sedam“, a potom dodao:

„Mogu da se pohvalim da je imala lijepo djetinjstvo. Dok nije napunila 16, 17 godina imala je zabrane, kada sam shvatio da je ozbiljna ličnosti, onda sam joj popustio. Tada sam joj rekao: „Ja sam poznat pjevač, mogu da budem na vrhu, a mogu biti i na dnu, ali to više nije do mene, nego do tebe”, a ona mene pita: „Pa kako to?”. Ja joj kažem: „Ako ti odeš sa drugaricama, pa se napiješ, pa uzmeš da šmrčeš kokain, pa uđeš u priču sa lošim ljudima, ja ću biti nesretan, a ako budeš imala sve vrijednosti ljudske, ja ću tada biti najsretniji, pa iako ne budem imao nijedan hit”. Nikad je nisam video pijanu, ja je zamolim da popije sa mnom čašu vina, ona jedva jednu čašu popije. Ona ne puši cigarete i ja ne mogu biti srećniji od toga .“