Tople dane dočekajte zadovoljni fizičkim izgledom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Bliži se ljeto, a sa njim postaje vidljivija briga o dobroj liniji i koži bez celulita. Još nije kasno da tople dane dočekate zadovoljni fizičkim izgledom. Jedan od eliksira koji bi mogao da vam pomogne u tome je prirodni sok od povrća koji ima “moć” da oslobodi tijelo viška kilograma i ublaži izgled narandžine kore na koži.

Celer, mrkva, paškanat i cvekla su zlatni sastojci zlatnog napitka. Pripremite od svakog povrća po jedan komad srednje veličine. Svaki operite, očistite i izrendajte. Stavite dva litra vode da proključa, pa u nju sipajte povrće i ostavite da tako odstoji preko noći. 

Ujutru procjedite i, gutljaj po gutljaj, ispijte na prazan želudac. Neka vam ovo pređe u rutinu naredne tri sedmice, zatim napravite pauzu od sedam do 10 dana, pa ponovite.

Celer je izuzetan katalizator ubrzavanja metabolizma, mrkva je riznica ugljenih hidrata i vlakana, cvekla je nezamjenljiv detoksikator, a paškanat odličan diuretik. Svi su puni vitamina i minerala, što ih čini i savršenom kombinacijom za jačanje imuniteta i pokretanje zdrave energije organizma.

Avaz