Portal 072info

TOŠIĆEVE KOMŠIJE OTKRIVAJU DETALJE: Progovorili o prevari i razvodu, a evo šta misle o Jeleni

Dan poslije porno-skandala u kojem je Jelena Karleuša bila glavni akter, u Orlovatu, rodnom selu njenog supruga Duška, sve bruji od čaršijskih priča. Kao i uvijek u ovakvim situacijama, red je da se izbistre svi poznati i nepoznati detalji, ali i da se utvrdi da li je na slikama zaista Jelena, da li je u pitanju foto-montaža, da li je pjevačica zaista prevarila supruga ili joj pak neko podmeće u namjeri da joj razori dom..

Kolege s „Alo!“ portala otišli su u rodno selo poznatog fudbalera da sa mještanima popriča o gorućoj temi.

Krenuli su od porodične kuće Tošića, ali Duškova majka Nikoleta od sramote nije izlazila napolje. Iako su u više navrata pokušavali da je privole da izađe i sa nama porazgovara o događaju koji očigledno potresa njihovu porodicu, nisu uspjeli. Žena se od sramote zatvorila u kuću, a u toku jučerašnjeg dana kod nje su dolazile komšinice kako bi joj se našle. Iz kuće, međutim, niko nije izašao.

S druge strane, na njihovo iznenađenje, mnogi mještani željeli su da kažu šta misle o svemu i uglavnom su stali na pjevačicinu stranu. Biljana, koja nam se predstavila kao predsjednica Mjesne zajednice Orlovat, ubjeđena je da je sve montirano i da je JK žrtva modernih tehnologija. –Ma kakva prevara, kakvi bakrači?! Jelena je divna žena, majka, supruga… Moji unuci se druže sa Nikom i Atinom kada ih dovedu ovamo– rekla nam je gotovo u dahu Biljana i nastavila:

– Danas je tehnologija toliko napredovala, da svako može da montira šta god želi, kako fotografiju, tako i snimak. Više ne možete vjerovati ni svojim ušima, ni svojim očima, ako uzmemo u obzir da se sve može namjestiti i montirati – tvrdi Biljana i dodaje da je ženska solidarnost veoma važna i da bezrezervno vjeruje u Jeleninu nevinost.

Ispred piljarnice u centru sela, tačno preko puta crkve, kolege novinari zatekli su tri vremešna gospodina kako ispijaju pivo i ćaskaju o seks-skandalu. Bili su raspoloženi i za razgovor sa nama. Baš kao i Biljana, i oni smatraju da je sve namještaljka.

– Ma to je sve foto-montaža. Kakav razvod, kakvi bakrači?! Oni se vole, dugo su zajedno – pričaju gotovo uglas Pera i Zoran Dabić, dok Čičko Vasić ubacuje crv sumnje.

– Možda i nije foto-montaža, odakle mi znamo? Možda su slike prave! Ali čak i da je Jelena prevarila Duška, od razvoda nema ništa! Ubijeđen sam. Imaju oni djecu, a bogami i veliko bogatstvo. Ko će sad to da dijeli?! – uvjeren je Vasić.

U Orlovatu sreli su i jednog mlađeg muškarca, Duška, koji je poslije detaljne analize imao malo drugačiji stav od svojih sugrađana.

– Najprije sam mislio da je u pitanju foto-montaža, ali nakon što sam vidio slike i snimak, ubijeđen sam da nije. Siguran sam da su snimci vjerodostojni i da je na njima zaista Jelena sa tim fudbalerom Vranješom. Ne znam šta da vam kažem, kao ni to šta će biti s njihovim brakom. Ja je nikada nisam vidio u Orlovatu. Neki drugi jesu, kažu da je dolazila, ali ja je nisam vidio. Čuo sam da je bila i na sahrani Duškovog oca, ali zaista ne znam šta bih vam rekao. Ne znam kako će njihov brak ovo preživjeti – kaže Duško.

Izvor: Alo.rs.

Podijelite članak
  • 44
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box