Tragedija: Kuhala ručak i pala pored šporeta, u stanu bio i četverogodišnji sin

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Žena je kuvala ručak i u jednom trenutku samo pala između šporeta i kreveta.

Ostala je upaljena ringla, bilo je dima, ali nije bilo požara. Kada se muž vratio sa posla, izvukao je iz stana nju i četvorogodišnjeg sina, priča za Blic.rs. komšinica u čijoj je zgradi u Borči u Beogradu sinoć preminula žena (39).

Kako kažu, dijete je u spavalo u svojoj sobi i nije povrijeđeno.

“Kada je muž izvukao ženu iz stana, stavio je da leži na pod u hodniku zgrade. Pokušavao je da je oživi, ali bezuspješno”, prepričava komšinica detalje drame koja se odigrala u Borči kada je nažalost jedna mlada žena, majka, preminula iznenada.

ČITAJ JOŠ:  FATIMA POLICIJI SVE PRIZNALA: Prvo sam penzionera udarila flašom pa izbola, pokušao me silovati

Ova porodica se, kažu komšije, doselila nedavno, prije par mjeseci. Osim četvrogodišnjeg sina, iza sebe je ostavila i kćerku od 19 godina.

“Ona je bila vrijedna žena. Radila je u prodavnici, rano ujutru je išla na posao, brinula se o djeci. Velika je ovo tragedija, a i na sve to tako malo dijete ostade bez majke”, pričaju komšije sa velikom tugom.

Predsjednica kućnog savjeta Vesna Petković rekla je za Blic.rs da u zgradi nije bio nikakav požar.

ČITAJ JOŠ:  TO ŠTO DRŽI U RUCI NABIT ĆU MU U USTA: Užasna scena iz gradskog autobusa, ljudi zgroženi

“Žena je imala problema sa srcem. Ne znam da li je doživjela srčani udar, ali se nije ugušila od dima. Nikakvog požara nije bilo, nisu bili tu ni vatrogasci. Policija je rekla da će raditi obdukciju i da će sačekati rezultate”, kaže Petkovićeva.

Tragedija u kojoj je iznenada preminula P. M. K. (39) dogodila se sinoć.

GODISNJICA
MARKETING