AUTOR: H.D.
DATUM: ruj 22, 2021 @ 20:30
KATEGORIJA: Crna Hronika / Izdvojeno
FIXGEHALT

Policija iz Nove Topole uhapsila je lice iz Travnika zbog sumnje da je počinilo krivično djelo “Кrađa”.

“Policijski službenici Policijske stanice Nova Topola identifikovali su i lišili slobode lice inicijala I.DŽ. iz Travnika, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično  djelo ,,Кrađa“.

Naime, Policijskoj stanici Nova Topola, 21.09.2021. godine oko 21,30 časova, prijavljeno je da je na benzinskoj pumpi u mjestu Nova Topola, grad Gradiška, nepoznato lice natočilo pogonsko gorivo u iznosu od 165 КM, kojom prilikom je lice na prodajnom pultu ostavilo novčanicu u iznosu od 200 eura, te je radnik benzinske pumpe izvršio vraćanje kusura, a zatim je nepoznato lice zatražilo od radnika da mu proda i cigarete, te je u tom momentu iskoristilo nepažnju radnika i sa pulta otuđio novčanicu od 200 eura.

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, identifikovan je i lišen slobode I.DŽ. koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo ,,Кrađa“, rečeno je iz PU Gradiška.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv I.DŽ. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

LIDER