Portal 072info

Traže se dvoje ljudi koji bi besplatno putovali svijetom: Evo kako se prijaviti

Barem nekoliko puta godišnje čujemo kako se negdje nudi neki posao iz snova i pomislimo kako “nemamo sreće” da i mi ugrabimo takvu priliku. Ili se ne usudimo prijaviti. Bilo kako bilo, možda vas čuvanje otoka ili rad u svjetioniku ne privlači, no ovo bi svakako moglo. Posebice ako niste u vezi jer biste, uz posao iz snova, mogli postati, prenosi Večernji list.

Naime, Tour Radar i Interpid Travel traže dvoje ljudi, koji se nikada ranije nisu upoznali, da putuju svijetom. Ako ste pravi ljubitelj putovanja, obići ćete pet zemalja u 50 dana, a kamo će vas organizatori poslati, u koju zemlju na svakom od kontinenata, ostaje tajna do samog početka putovanja. Svi troškovi putovanja all – inclusive su pokriveni, a ako već sanjate o ovakvoj avanturi, morate snimiti dvominutni video i oduševiti organizatore i uvjeriti da ste baš vi osoba za ovakav posao.

Na stranici putničke agencije Tour Radar navedeno je kako će dodatne bodove dobiti oni koji se istaknu kreativnošću i “iskaču iz gomile”, a konačne pobjednike ovog natječaja odabrat će žiri koji čine tri svjetska putnika spuno različitih avantura iza sebe. Ako se želite prijaviti, to možete učiniti ovdje.

Podijelite članak
  • 170
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box