Portal 072info

Tri ženske nesigurnosti koje muškarci ne podnose: Budite samopouzdane!

NESIGURNE žene nemaju jednostavan život, pogotovo kad su u vezi, a još manje jednostavan život imaju njihovi muškarci.

Nesigurnost u rijetkim prilikama može djelovati slatko i simpatično, no većinom je to samo iritantna mana zbog koje se i najzagrijaniji muškarac može ohladiti • Ove će stvari dizati kosu na glavi većini muškaraca

NESIGURNE žene nemaju jednostavan život, pogotovo kad su u vezi, a još manje jednostavan život imaju njihovi muškarci.

Nesigurnost u rijetkim prilikama može djelovati slatko i simpatično, no većinom je to samo iritantna mana zbog koje se i najzagrijaniji muškarac može ohladiti. Ove će stvari dizati kosu na glavi većini muškaraca, a sve priozlaze iz nesigurnosti.

Kopanje po mobitelu

Njegov mobitel je njegov mobitel, kao što su njegove društvene mreže njegove društvene mreže a ako i u jednom trenutku pomisliš da je zgodno da malo kopaš po njima, razmisli još jednom. Muškarci ne podnose žene koje im kopaju po mobitelu – ne zato što nužno imaju nešto za sakriti, nego zato što je to narušavanje privatnosti.

Neopravdana ljubomora

I ljubomora može biti slatka u malim dozama, ali ljubomorne žene rijetko znaju dozirati svoju ljubomoru. Ljubomorne žene postaju posesivne i paranoične, a to nisu aduti u muškim očima.

Netrpeljivost prema drugim ženama

Svaka od nas ima onu jednu ženu koja nam neizmjerno ide na živce, čak i ako to nije u potpunosti opravdano, ali žena koja je alergična na svaku pripadnicu suprotnog spola bilo u blizini svog muškarca, bilo generalno, postaje jako neprivlačna muškarcu. Žene koje su sigurne u sebe se ne boje drugih žena, niti ih bez razloga mrze.

Podijelite članak