Portal 072info

Trikovi koji će muškarca vezati uz vas

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Muškarci su bića navike, pa ako im uspijete ući pod kožu i shvatiti što im najviše odgovara, nema šanse da će tražiti hljeba preko pogače.

Ljubav dolazi kroz želudac, kako ženama, tako i muškarcima, no jednako tako stiže i kroz – navike. Dobre, naravno, po mogućnosti one koje vašem dragom odgovaraju, piše Sutra.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Ako mislite da ih nije jednostavno provaliti, varate se – postoje tri stvari koje će svaki muškarac cijeniti više od svega i koje će biti razlog da ostane uz vas zauvijek.

Za početak, budite mu oslonac. Uvijek i svugdje trebate pokazati da ga razumijete i da ste uz njega, što će vam on zapamtiti za sva vremena. Nema veze o čemu se radi – nogometu s dečkima, hobiju kojim se bavi ili karijeri, vi ste ta osoba koja treba biti glavni oslonac. I on vama, naravno …

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Unesite vedrinu u svakodnevnu rutinu – osmijeh na licu drage osobe uvijek je najbolja nagrada za vaš trud. Svaki će se muškarac povremeno potruditi nasmijati svoju dragu, a vi mu jednako tako uzvratite i vaši će problemi odmah biti manji i beznačajniji.

Za kraj, poštujte njegovu šutnju. Muškarci ne vole otkrivati osjećaje i razgovarati o onome što ih muči, pa to pokazuju šutnjom. Pustite ga da to riješi na način na koji on misli da je najbolji, ako ste mu pravi oslonac, već će se on obratiti za pomoć kad zapne …

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Eto, tri laka koraka do uspješne veze su tu, samo ih trebate primjeniti.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME