2 161
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 10, 2022 @ 22:00
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Tara Simov i Dejan Dragojević žestoko su se posvađali, nakon čega je Dejan taru nazvao narkomankom i u “Zadruzi” je nastao haos nezapamćenih razmjera.

Je l mi to hvala, ja ti titrala tri mjeseca a ti mene da nazivaš narkomankom – vikala je Tara.

Hajde sikter, nisam te ništa pitao – rekao je Dejan.

Ja tebi da šutim tri mjeseca, nju ne vrijeđam a ti se tako ponašaš, sram te bilo, mene je tvoja majka grlila a ti se ponašaš tako – vikala je Tara.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Tara skloni se od njega, drugaru ti je slava, pusti ih – vikao je Car.U jednom trenutku Simova je krenula da davi Dejana, a njegova bivša supruga Dalila našla se između njih, kako bi spriječila sukob.

Podsjetimo, Tara je sinoć isprozivala Dalilu, a sudeći po ovom događaju Dejan je odabrao da bude na strani svoje bivše supruge.

– Jesam… on je ponovo potonuo jer je ponovo sebi dozvolio istu situaciju. Mislim da se previše krivi Dejan, ne bi on sebi dao za pravo da je ispituje, zamjera, ide za njom, da mu ona to isto pravo nije dala. Šta bi bilo da je ona još uvijek sa Filipom, da li bi se okrenula da vidi kako je Dejan uopšte? Nju bi apsolutno boljelo uho, to što govori da sada ne može da okrene glavu je glupost… Svjedoci smo da je Dalila rekla da ne može da ima ni seksualne odnose sa njiom, ne znam zašto bi onda i sedela sa njim, češkala se ili mazila… On da je i slepo zaljubljen ili lud, ne bi bio takav da mu ona ne daje povoda. Takođe smo svjedoci i kako mu se pravdala oko Filipa zbog izolacije..On ispada ovdje najgori i da trpi sve dok ona pjeva pjesme bivšem momku – govorila je Tara.

LIDER