TUGA: Ovo je 21-godišnji mladić koji je jučer poginuo kod Cazina

Amel Macanovic
Podijelite vijest

U saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju oko 18 sati dogodila u Cazinu poginuo je, kako smo već objavili, 21-godišnji državljanin Austrije. Radi se o Amelu Macanoviću, koji je porijeklom iz BIH, preciznije iz mjesta Krivaja kod Zavidovića.  

On se nalazio u Opelu s 37-godišnjakom iz Cazina koji je zadobilo lakše povrede kada je automobil bh. registarskih oznaka sletio je s ceste i udario u stub. Kako je došlo do ne sreće, još se utvrđuje, a od Macanovića se prijatelji i poznanici opraštaju putem društvenih mreža.

“Večeras je u našoj Krivaji u akšam zavladala tišina, tuga i nevjerica. Na bolji svijet je preselio Amel Macanović naš “Maći” kako smo ga od milja zvali. Molim Uzvišenog Allaha da našem Amelu podari lijepi Džennet a porodici sabura i snage u ovim teškim trenutcima. Svi smo Allahovi i Allahu se vraćamo!”, napisao je na Facebooku Asmir Hatić.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2825621237679950&set=a.1701176700124415&type=3

“Ode još jedan mladi život… Neka ti je vječni rahmet dječače”, “Druže moj da ti dragi Allah podari lijepi Dženet”, samo su neke od poruka kojima se prijatelji i poznanici opraštaju od stradalog Macanovića. 


Podijelite vijest