Portal 072info

Turski Brad Pitt u zagrljaju bosanske ljepotice

Iako su mnoge pokušavale osvojiti Kıvanca Tatlıtuga, jedna je bosanka ljepotica, prema pisanju turskih portala osvojila je njegovo srce, zanosna Imela.

Turska filmska zvijezda Kıvanc Tatlıtug rekao je sudbonosno “Da” prije par mjeseci odabranici svog srca, modnoj stilistici, Basak Dizer. No, kako prenose turski portali, zvijezda serije Dolina suza koju gledaoci u BiH mogu pratiti putem OBN TV ima ozbiljnih trzavica u braku a razlog je zanosna bosanska ljepotica Imela koja je u Istanbul otišla kao manekenka prije par godina.

Kivanc je sa Imelom navodno nedavno boravio i u Londonu. Poslovni put u London je glumac iskoristio da sa Imelom uživa daleko od turskih paparazza.

4af25370-43da-4a19-8875-55cea5f5ecfa

Ove priče o švrljanju popularnog glumca došle su i do njegove supruge Basak koja mu je prema priči njene prijateljice kazala da se uozbilji i prekine sve kontakte sa Imelom inače će podnijeti zahtjev za razvod. Basak nije željela provjeravati istinitost novinskih tekstova ali mu je jasno dala do znanja šta očekuje od njega.

Basak je u drugom mjesecu trudnoće.

e601bcb0-8ca7-441b-89b6-c1d198f7083e

Podsjećamo vjenčanje Kivanca i Basak održano je u dvorani Shangri-La s pogledom na zaštitni znak Pariza, Eiffelovu kulu. Par je u Parizu bio i na medenom mjesecu.

U seriji Dolina Suza koju gledaoci u BiH mogu pratiti putem OBN TV u kasnijem večernjem terminu svakog radnog dana, Kivanc glumi neodoljivog zavodnika Kuzeja.

 

 

Podijelite članak