TUŽBE, SMRT OCA, SVAĐA SA ANOM SEVIĆ: Dugovi Darka Lazića prešli milion

135820507 402187737705446 3108323010417883504 n e1610214780430 750x406 1

Darko je početkom godine otišao na operaciju smanjenja želuca, kako bi se riješio suvišnih kilograma sa kojima se godinama borio.

Na taj način, tokom 2020. izgubio je više od 70 kilograma, te je njegov izgled čitave godine bio tema o kojoj se pričalo. Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

– Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se riješim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je prijetilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo – rekao je u januaru 2020. i dodao:

– Pričao sam se ljekarima i oni su mi rekli da je najbolje rješenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati poslije nekoliko mjeseci. Sada slijedi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vrijeme, a nadam se da ću i ovu bitku pobijediti.

Jun 2020. Darko će pamtiti po lijepom. Tada je njegov nasljednik Aleksej, kog je dobio sa vjerenicom Marinom Gagić, proslavio prvi rođendan.

U oktobru, Darko Lazić je za medije ispričao kako kćerku Lorenu, koju ima iz braka sa Anom Sević, navodno nije vidio godinu dana.

Nakon toga se oglasila Ana, koja je na Instagramu objavila fotografije i poruke, kako bi dokazala da je pjevač u međuvremenu viđao kćerku.

Kako su potom pisali mediji, Ana je nakon ovog događaja protiv bivšeg muža podnijela tužbu za povredu časti.

Mnogo se pričalo i o Lazićevim dugovanjima, a on je novembru u jednoj emisiji naveo da su ona porasla “sa milion, na milion i po”.

Krajem godine, Darko je doživio najveći životni udarac – u decembru mu je preminuo otac Milan Lazić.

Milan Lazić se podvrgao istoj operaciji smanjenja želuca kao i njegov sin, međutim nakon operacije došlo je do komplikacija. Milan je danima bio u komi, a 13. decembra 2020. je nažalost izgubio bitku i preminuo.

Darkov otac sahranjen je 15. decembra u Brestaču, a pjevač je nakon očeve smrti istakao da se porodica teško miri sa velikim gubitkom.

-Loreni još nismo rekli da joj je deda preminuo, ali ne žurimo. Treba da prođe malo vremena. Počeo sam da izlazim više iz kuće, brat i ja smo često napolju, idemo na pecanje, putujemo. Majka je bolje, oporavlja se od tatine smrti, ali joj je i dalje teško. Lakše mi je kad nisam u kući, nekako zaboravim da ga nema. Još mi je teško, sve je to svježe, ali mora da se gura naprijed – rekao je Darko nedavno za medije.

Informer