2767423 dejan 1 ls 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 25, 2021 @ 19:05
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Dejan Dragojević doživeo je javno poniženje u Zadruzi 5. Naime, on je u rijaliti ušao sa svojom suprugom Dalilom Dragojević, koja je u prethodnih par nedjelja u veoma bliskom odnosu sa Filipom Carom. Velike svađe, polivanje vodom, ali i Dejanovo vraćanje brume obilježili su ovaj turbulentan odnos.

NER FIT

-Neću da te lažem , nije mi dobro, plačem. Poslije svega sam shvatio da je gušim a nisam toga bio svjestan. Trudio sam se da joj udovoljim, da budem uz nju. Juče kada sam čuo da je četiri godine živjeli u laži totalno sam se slomio. Nisam navikao na nju ovakvu, na tu hladnoću, na to da ne dođe dan da me vidi. Rekao sam, neću je nikada negativno komentarisati niti ću dati prostor da neko izvuče nešto loše iz konteksta. Neću ni da je uvrijedim ili povrijedim. Sve ove godine mi smo bili jako skladni, dopunjavali smo se. Imali smo takav odnos da možemo u džunglu da odemo i stavimo list dole i budemo sretni. Ne znam… Nikada je nisam gušio, šalili smo se, putovali smo, smejali smo se, igrali smo igrice, pravili večere. Voleli smo jedino više da odemo na večeru nego u kafanu, bili smo dosta bliski. Ne znam šta da kažem. Uvijek sam želio da ona drži naše djete u naručju. Mnogo smo se borili za to, bilo je tu dosta planova, kuća, kola, budućnost. Gradili smo sve zajedno iako smo se upoznali na mjestu gde se to najviše osporava. Rekao sam joj da je jedina osoba koja se istakla na najbolji način a došla je iz rijalitija i sada to da padne u vodu. Nisu male stvari te koje smo stvorili, zamisli da uđem u kuću i vidim te silne uspomene. Takav nam je život da smo imali mnogo lijepih uspomenama i mnogo žalim i žaliću. Vidim da je raspoloženija, vidim sve. Dođe kod mene i onda me vidi namrštenog, ali kakav da budem. Ne znam da li mene iko razumije, ne mogu ja, previše se borim sam sa sobom. Volim je najviše na svijetu ali je nikad neću uvrijediti. Nisam je nikada pitao da li je zaljubljena, ne znam, ne smijem. Ne znam, možda je i bolje da ne znam, možda bi me i slagala. Ne znam šta smijem da kažem, juće sam se pokajao što sam je zvao da pričamo, ispada da je hvatam na patetiku. Neka bude ovo kraj, ako mora tako da bude. Volio bih samo da je svjesna da odavdje treba izaći, ne treba prelaziti granicu. Ja kad zamislim neku sliku u glavi njih dvoje, ja gorim. Ja sam toliko povjerenja u nju imao, ruku sam mogao da dam da neke stvari neće dozvoliti, kad čujem te priče ispadam glup i jadan. Onda odem i plačem i sve se lomi u meni… Ne mogu da izustim ništa, nikakvo pitanje. Ne želim ni da je stavim na stub srama, svaki moj komentar bi bio sraman po nju. Sve ja vidim i bolje nego što ljudi vide na klipu. Ne mogu sebi da dozvolim da kažem nešto loše. Nemam riječi, ja sebi nisam na prvom mjestu. Ona sebi jeste, ali da li je to cijena da srlja u propast – – govorio je Dejan.

Sandra Rešić i Marko Janjušević Jnajuš su zabrinuti za njegovo psihićčko stanje, tako da strahuju kako će Dejan nauditi sebi ili naprviti neki incident.

LIDER