F692D99A E5BC 4FB4 8409 F06E32BEC0B0
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Crna Hronika
NER FIT

Broj poginulih u jutrošnjem slijetanju autobusa na autocesti kod Slavonskog Broda povećava se, potvrdio je u nedjelju Hini glasnogovornik brodsko-posavske policije Damir Brezić.

FIXGEHALT

10.00 sati

Slavonsko-brodska policija istaknula je  da je tijekom očevida utvrđeno kako se radi o autobusu kosovskih, a ne makedonskih registracijskih oznaka.

Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u prometnoj nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetaka prevezeno na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, stoji u priopćenju policije.

LIDER

9.30 sati

Deset osoba poginulo

U prometnoj nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo je 10 osoba, dok je više desetaka prevezeno na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, javlja index.hr.

9.20 sati

“Situacija je vrlo teška i još uvijek je velik broj životno ugroženih stradalih putnika u makedonskom autobusu“, rekao je Brezić.

Policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa.

U nesreći su, po prvim informacijama policije, bile tri smrtno stradale osobe te nekoliko desetaka ozlijeđenih.

Policija očevidom utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.