Portal 072info

Ubola muža zbog slika u telefonu

resize php 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Protiv Nišlijke stare 52 godine biće podnesena krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku jer je u toku svađe pedesetdevetogodišnjeg muža ubola nožem u ruku.

Njoj su istovremeno izrečene i obje hitne mjere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici koje podrazumijevaju udaljenje iz porodičnog stana i jednomjesečnu zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako nezvanično saznaje Blic, do svađe supružnika i bizarnog slučaja nasilja u porodici došlo je 29. juna uveče zbog – fotografija u mobilnom telefonu!?

“Njen suprug se bavi planinarenjem i pet dana je bio odsutan od kuće. Kada je došao kući, počela je rasprava sa ženom oko nekih fotografija iz mobilnog telefona koje je ona tražila da mu pokaže. U toku svađe, žena je počela da vadi noževe iz kuhinjskog elementa i da ih baca po podu. Međutim, jednim nožem ga je ubola u šaku lijeve ruke. Nakon toga izašla je iz stana napolje”, kaže naš izvor.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prema nezvaničnim saznanjima, povrijeđeni muž je obavijestio policiju koja je pozvala njegovu suprugu i sa njom obavila razgovor u stanici policije, nakon čega će protiv nje biti pokrenute mjere koje zakon propisuje – podnošenje krivične prijave za nasilje u porodici, udaljenje iz stana i zabrana prilaska.

U niškoj policiji potvrđeno je samo da im je događaj prijavljen i da je o sučaju obaviješteno nadležno tužilaštvo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 39
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Razbojnik prijetio apotekarki elektrošokerom

072info.com

Stravična saobraćajna nesreća: Zabio se u kamion iz suprotnog smjera pa udario u drugi auto, ima poginulih!

072info.com

NESREĆA U BIH: Muškarac teže povrijeđen prilikom prevrtanja traktora

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME