AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

Da se srednjoškolski dani najbolje pamte pokazuje i činjenica da su se u petak u prelijepom ambijentu Pansiona Fontana, okupili učenici koji su prije pet godina završili srednjoškolsko obrazovanje jedne od najuticajnijih škola u gradu Zenici i to Ekonomske škole.

Da prijateljstvo među svima njima postoji još uvijek, moglo se vidjeti i nakon pet godina, gdje su se na jednom mjestu sastali svi oni koji su zaista uživali u četiri godine školovanja i svakodnevnog druženja.

Generaciju koja je Ekonomsku školu završila 2010. godine, zabavljao je sa izvanrednim repertoarom Zeničanin Emelin Fetić, koji je interpretacijama poznatih pjesama atmosferu doveo do usijanja.

Noć kao ova zasigurno će ostati u sjećanju ovoj generaciji Ekonomske škole, kao i njihova prva maturalna noć prije tačno pet godina, te kako su istakli, potrudit će se da i za narednih pet godina se okupe na malom jubileju i obilježavanju deset godina od završetka srednjoškolskog obrazovanja.

Kako je izgledalo na maturalnoj zabavi i obilježavanju pete godišnjice mature Ekonomske škole u Zenici, generacije 2010. godine, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.

[Galleries 562 not found]