Učitelj katoličke škole tokom online nastave ženi ljubio grudi, učenici sve snimili

Screenshot 2 46 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Učitelj katoličke škole u Kolumbiji Ruben Dario Parras snimljen je u neugodnoj situaciji tijekom Zoom poziva sa svojim učenicima.

Naime, nakon online nastave Ruben je zaboravio isključiti kameru te se prepustio razmjeni nježnosti sa svojom suprugom. U jednom trenutku joj je podignuo majicu i počeo ljubiti grudi.

16-godišnji učenici su u nevjerici promatrali što se događa, a neki su i snimili svog učitelja u kompromitirajućoj situaciji i snimka je ubrzo postala viralna.

Učitelj se kasnije ispričao učenicima.

“Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uvijek uključena. Nisam to učinio namjerno, bilo je posve slučajno. Želim se ispričati ako sam nekoga uvrijedio”, kazao je učitelj, a ravnateljica Patricia Duran Céspedes pokrenula je istragu o ovom slučaju.

“Ovo je ozbiljna stvar, učitelj se tijekom nastave ponašao neprimjereno, a situaciju su snimili neki učenici. Kasnije je video postao viralan na društvenim mrežama”, kazala je.

Video je izazvao i lavinu komentara na internetu.

“Čini se da njegova supruga ne uživa previše u sisanju grudi. Jadan čovjek, sada cijeli svijet zna da je njegova supruga jedva zainteresirana”, “Osjećam se tužno gledajući facu njegove supruge. Ne pokazuje nikakve osjećaje. Ili profesoru treba poduka u sisanju grudi”, pisali su ljudi, a bilo je i onih koji su pokušali obraniti profesora.

“Ljudski je griješiti. Zaboravio je na kameru, a s obzirom na to da je kod kuće, može raditi štogod želi”, jedan je od komentara.