Udaje se najviša djevojka na svijetu

Podijelite vijest

Brazilka Elizana da Kruz Silva, 18-godišnjakinja visoka dva metra i tri centimetra, udaće se za svog dečka Fransinalda da Silvu Karvalja s kojim je u vezi skoro tri godine.

Iako je izabranik djevojke s titulom najviše tinejdžerke na svijetu visok samo 1,62 metra, to joj uopšte ne smeta jer, kako kaže, ljubav je važnija od svega, prenosi Dejli mejl.

Upoznali su se kada je Elizana imala 16 godina. „Kada sam je prvi put vidio pomislio sam: ‘Moram da budem sa tom djevojkom’. Uvijek sam mislio da je jako lijepa”, ističe Karvaljo.

„Naša veza je posebna, jer se zaista razumijemo”, dodao je zaljubljeni mladić.

Par živi u Salinopolisu i kaže da privlače pažnju ljudi kada prolaze ulicom i da im to ponekad smeta.

„Govore: ‘Pogledajte onu džinovsku djevojku’, ali zaboravljaju da je ona samo ljudsko biće. Svi misle da je lijepa. Moji prijatelji misle da je prelijepa. Uvijek me pitaju kada ću da je dovedem da je upoznaju, ali ona ne želi još to jer se stidi'”, ponosno priča Brazilac.

Nije se uplašio „prijetnje”

„Mnogo puta sam mu rekla da me ne pita da se udam za njega jer će moj odgovor biti ‘Ne’. Bila sam jako nervozna kada sam ga vidjela da kleči”, otkrila je mlada Brazilka medijima kako se završila nedavna romantična šetnja po plaži.

Naravno, odgovor je bio pozitivan. Još uvek zaljubljeni par je već napravio brojne planove za svadbu, ali ipak namjeravaju da još neko vrijeme budu vjereni.

„Pustićemo da prođe neko vrijeme kako bi se sve kockice složile”, objašnjavaju u glas.

RTS