Portal 072info

Udaje se Rada Manojlović: Hoće da ispuni očevu najveću želju, napušta sve i ide sa Harisom Berkovićem!

Screenshot 1 2061
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako upućeni tvrde, svi iz njene okoline smatraju da je sada pravo vrijeme za to, te da ne treba više da čeka već da osnuje svoju porodicu i da se skući u Beogradu! Što se kupovine stana tiče Rada bi voljela da ostane u istom kraju gdje sada živi, jer se već navikla na ljude i smatra da dobar komšiluk ne treba mijenjati.

Rada sa sestrom živi već godinama na istoj lokaciji, pa ne treba da čudi što upravo tu želi da kupi stan! Prosto navikle su se na komšije, na ljude kod kojih idu u kupovinu za kuću i nekako se osjećaju neopterećeno, mogu da izađu na ulicu, odu do prodavnice bez da budu skroz sređene, prosto mogu da budu prirodne – kaže izvor upućen u život mlade pjevačice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

– Njen otac se nada da će se skućiti u Beogradu, jer su kuću u rodnom mjestu kompletno sredili i više nemaju šta da rade ni oko kuće, a ni u kući! Ona je svom ocu poklonila i svoj stari automobil kada je kupila novi, pa se može reći da ih je potpuno obezbijedila. Njegova najveća želja je da vidi svoju kćerku u bijeloj vjenčancici i da mu rodi unuke, kada se to desi niko srećniji od njega neće biti – dodao je izvor.

Rada se često šali na svoj račun, pa je tako i ovog puta na svom Instagram profilu objavila fotografiju, gdje je obučena u vjenčanicu i čeka svog dragog.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Harise, na tebe je red – poručili su njeni fanovi na crtežu!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 51
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

HARIS BERKOVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM! Skinuo se i izazvao lavinu komentara žena širom regiona!

Portal 072info

Marija Šerifović sarajevskoj publici priredila noć za pamćenje! (FOTO)

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME